KJS

‘Kosova Journal of Surgery’ ёshtё revistё shkencore e cila pёrgatitet dhe publikohet nga Kolegji i Kirurgёve tё Kosovёs.

Sё shpejti do tё publikohet edicioni i saj i pestё, i cili do tё jetё nё dispozicion pёr t’u shfletuar nga anёtarёt e Kolegjit pёrmes kёsaj web-faqeje dhe tё vet revistёs.

Registration

Forgotten Password?