Prof. Dieter Hahnloser

Prof. Dieter Hahnloser është Udhëheqës i Kirurgjisë Koloproktologjike në Spitalin Universitar në Lozanë, Zvicër, ish-Kryetar dhe anëtar aktual i komitetit arsimor të ESCP (Shoqëria Evropiane e Koloproktologjisë), si dhe Kreu i Divizionit të Koloproktologjisë së UEMS që drejton ekzaminimet e koloproktologjisë EBSQ në Evropë. Ai është President i Kolegjit Zviceran të Kirurgëve. Prof. Dieter është Redaktor i Lartë në “Colorectal Disease”. Interesi i tij klinik dhe kërkimor është trajtimi minimal invaziv i IBD dhe kancerit rektal, duke përfshirë kirurgjinë robotike, por edhe edukimin kirurgjik duke përdorur simulatorët e realitetit virtual. Ai është i përfshirë në zhvillimin e Dexter, platformës së hapur robotike zvicerane.

Registration

Forgotten Password?