Members of the Kosova College of Surgeons

Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Abdyl Latif LatifiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
2. Afrim TahiriKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
3. Agon BislimiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
4. Alban BislimajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
5. Albert MiftariKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
6. Ali DevajaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
7. Almir MiftariKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
8. Arben HalitiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
9. Arber MorinaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
10. Ardita KafexholliKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
11. Armend XhemajliKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
12. Arsim AjetiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
13. Arsim ÇerkinajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
14. Arsim LatifajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
15. Astrit HamzaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
16. Avdyl ElezajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
17. Avdyl KrasniqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
18. Bajram DurajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
19. Bedri BrahaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
20. Besnik BicajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
21. Bisedim KaraneziKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
22. Bujar VrellaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
23. Dafina MahmutajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
24. Driton KomoniKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
25. Enver FekajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
26. Eqrem ShalaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
27. Erblin AdemiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
28. Fadil BekaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
29. Faik BllataKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
30. Fatbardh RexhaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
31. Faton HoxhaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
32. Fatos HaxhosajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
33. Floren KavajaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
34. Gezim DevolliKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
35. Haki KryeziuKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
36. Hashmatullah HabibKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
37. Hysni DemaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
38. Idriz MemajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
39. Ilaz PoroshticaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
40. Ilir HajzeriKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
41. Ilir KafexholliKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
42. Imri VishiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
43. Ismet BaskovskiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
44. Ismet ShaqiriKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
45. Isuf ZekajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
46. Jetlir RushitiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
47. Kushtrim ShalaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
48. Kushtrim GashiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
49. Lavdrim KastratiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
50. Lindita Uka MusaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
51. Ljubomir IvchevKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
52. Lulzim SalihuKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
53. Migjen ShaqiriKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
54. Milaim KosumiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
55. Muhamed AbdulahiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
56. Muhamet MusaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
57. Mujdat KovaçKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
58. Mursel PllanaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
59. Naim LoxhaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
60. Naser PlakolliKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
61. Nazmi MusliuKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
62. Preveza AbrashiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
63. Ragip BytyqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
64. Rexhep SelmanajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
65. Rifat BajramiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
66. Rifat DreshajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
67. Rifat LatifiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
68. Rilind ZenelajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
69. Riza IdriziKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
70. Sabahudin BytyqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
71. Sabri TmavaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
72. Sejdullah MahmutiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
73. Sejran SkerajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
74. Sevdail MustafaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
75. Shefki XharraKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
76. Sherif KrasniqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
77. Shpend ZajmiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
78. Skender ShabaniKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
79. Skender ZatriqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
80. Valdet RexhepiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
81. Valon BeqiriKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
82. Valon ZejnullahuKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
83. Vesel SkenderiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
84. Vlorë Demolli - AjetiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
85. Xhevdet TahirajKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
86. Zgjim BerishaKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
87. Zijadin RamiqiKirurgjia Abdominale / Abdominal Surgery
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirurgjisë / Field of Surgery
1. Gresa MahmutiNeurologji / Neurology
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Agim SefaKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
2. Alban RushitiKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
3. Ali AliuKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
4. Ardian ShefkiuKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
5. Arta SylaKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
6. Arta ZekaKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
7. Baton KelmendiKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
8. Besar BajrajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
9. Brikena Rexha PulaKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
10. Bujar IdrizajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
11. Dëfrim KoçinajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
12. Gani ÇekuKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
13. Guri HyseniKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
14. Hysni JashariKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
15. Islam RashitiKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
16. Kujtim UkperajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
17. Kushtrim SkerajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
18. Nadir AbaziKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
19. Nexhmi HyseniKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
20. Rrahim BreznicaKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
21. Sadik LllullakuKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
22. Sejdi StatovciKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
23. Shaban MemetiKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
24. Shkumbin SkerajKirurgjia Pediatrike / Pediatric Surgery
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Agron UruqiUrologjia / Urology
2. Agron BeqiriUrologjia / Urology
3. Ajet XhafaUrologjia / Urology
4. Arb RexhaUrologjia / Urology
5. Arber NeziriUrologjia / Urology
6. Ardian JusufiUrologjia / Urology
7. Ardian PrenajUrologjia / Urology
8. Ardit NelaUrologjia / Urology
9. Arif SermaxhajUrologjia / Urology
10. Armend ElshaniUrologjia / Urology
11. Artan ElshaniUrologjia / Urology
12. Arton HazirajUrologjia / Urology
13. Avdyl HoxhaUrologjia / Urology
14. Blerim SelmanajUrologjia / Urology
15. Bujar FranguUrologjia / Urology
16. Dardan MuçajUrologjia / Urology
17. Destan KryeziuUrologjia / Urology
18. Driton FeriziUrologjia / Urology
19. Fahredin VeselajUrologjia / Urology
20. Fatmir IdriziUrologjia / Urology
21. Fisnik DermakuUrologjia / Urology
22. Fisnik ReçicaUrologjia / Urology
23. Hekuran EleziUrologjia / Urology
24. Hekuran ZhubiUrologjia / Urology
25. Isa HaxhiuUrologjia / Urology
26. Jeton IslamajUrologjia / Urology
27. Jovan IvchevUrologjia / Urology
28. Lentor HasanajUrologjia / Urology
29. Mervan ToskuUrologjia / Urology
30. Musa OruqiUrologjia / Urology
31. Nafi QeliUrologjia / Urology
32. Nexhat RexhaUrologjia / Urology
33. Petrit NurajUrologjia / Urology
34. Rame SalihajUrologjia / Urology
35. Rexhep KasumajUrologjia / Urology
36. Sadri PllanaUrologjia / Urology
37. Saim GerxhaliuUrologjia / Urology
38. Shkelzen ElezajUrologjia / Urology
39. Skender HoxhaUrologjia / Urology
40. Valon EminiUrologjia / Urology
41. Vigan VokshiUrologjia / Urology
42. Xhan KoshiUrologjia / Urology
43. Xhavit KrasniqiUrologjia / Urology
44. Xhemil BytyçiUrologjia / Urology
45. Xhevdet ÇuniUrologjia / Urology
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Adeline DineKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
2. Adem GrbolarKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
3. Arber KutllovciKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
4. Jozef MusajKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
5. Raif CavolliKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
6. Selman DumaniKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
7. Shpejtim ShurdhiqiKardiokirurgjia / Cardiac Surgery
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Adem MiftariOftalmologjia / Ophthalmology
2. Agim XhafaOftalmologjia / Ophthalmology
3. Agon RrustaOftalmologjia / Ophthalmology
4. Alban EjupiOftalmologjia / Ophthalmology
5. Albina KrasniqiOftalmologjia / Ophthalmology
6. Albulena Jashari SelmaniOftalmologjia / Ophthalmology
7. Antigone Muharremaj BytyçiOftalmologjia / Ophthalmology
8. Ardeida XhamucaOftalmologjia / Ophthalmology
9. Ardian SermaxhajOftalmologjia / Ophthalmology
10. Ardita RizvanolliOftalmologjia / Ophthalmology
11. Arsim HajdariOftalmologjia / Ophthalmology
12. Arta NezirajOftalmologjia / Ophthalmology
13. Artan UkshiniOftalmologjia / Ophthalmology
14. Belinda PustinaOftalmologjia / Ophthalmology
15. Besa Ramadani KrasniqiOftalmologjia / Ophthalmology
16. Besa Ramadni UrajolliOftalmologjia / Ophthalmology
17. Blerta BajraktariOftalmologjia / Ophthalmology
18. Brikena Begolli KoshiOftalmologjia / Ophthalmology
19. Bujar RizvanolliOftalmologjia / Ophthalmology
20. Bukurije Bunjaku KrasniqiOftalmologjia / Ophthalmology
21. Burim GashiOftalmologjia / Ophthalmology
22. Dardan GoranciOftalmologjia / Ophthalmology
23. Donjeta DeçaniOftalmologjia / Ophthalmology
24. Donjete AhmetiOftalmologjia / Ophthalmology
25. Egzona Kollqaku AgusholliOftalmologjia / Ophthalmology
26. Enis XhafaOftalmologjia / Ophthalmology
27. Enisa Iljazi XhemajliOftalmologjia / Ophthalmology
28. Fahrudin IljaziOftalmologjia / Ophthalmology
29. Fatos XhagoliOftalmologjia / Ophthalmology
30. Festim BllataOftalmologjia / Ophthalmology
31. Fiknete PolloshkaOftalmologjia / Ophthalmology
32. Fjolla BokshiOftalmologjia / Ophthalmology
33. Genista MustafaOftalmologjia / Ophthalmology
34. Gentian BajraktariOftalmologjia / Ophthalmology
35. Gentian HoxhaOftalmologjia / Ophthalmology
36. Ilir FazliuOftalmologjia / Ophthalmology
37. Ilir OsmaniOftalmologjia / Ophthalmology
38. Ilirjana GafuriOftalmologjia / Ophthalmology
39. Isidora DobratiqiOftalmologjia / Ophthalmology
40. Jeta GacaferiOftalmologjia / Ophthalmology
41. Kaltrina ÇekuOftalmologjia / Ophthalmology
42. Laura TupeciOftalmologjia / Ophthalmology
43. Lisa QurdinaOftalmologjia / Ophthalmology
44. Masar VulaOftalmologjia / Ophthalmology
45. Melihate VulaOftalmologjia / Ophthalmology
46. Mentor GoraniOftalmologjia / Ophthalmology
47. Mervete Batusha ShalaOftalmologjia / Ophthalmology
48. Mimoza IsmailiOftalmologjia / Ophthalmology
49. Mirlinda Kubati AjetiOftalmologjia / Ophthalmology
50. Muhamet ZekolliOftalmologjia / Ophthalmology
51. Orhan KubatiOftalmologjia / Ophthalmology
52. Pranvera KryeziuOftalmologjia / Ophthalmology
53. Qefsere KuçiOftalmologjia / Ophthalmology
54. Qendrese DakaOftalmologjia / Ophthalmology
55. Qendrese QollakuOftalmologjia / Ophthalmology
56. Reshat ZymberiOftalmologjia / Ophthalmology
57. Rina Zajmi PiranaOftalmologjia / Ophthalmology
58. Rrona GjiniOftalmologjia / Ophthalmology
59. Sanie Gashi DulahuOftalmologjia / Ophthalmology
60. Shemsije ZejnullahuOftalmologjia / Ophthalmology
61. Shkelzen IbishiOftalmologjia / Ophthalmology
62. Shukrene RokaOftalmologjia / Ophthalmology
63. Shukrije Blakqori SylaOftalmologjia / Ophthalmology
64. Sofije ShahiniOftalmologjia / Ophthalmology
65. Sumeja KasamiOftalmologjia / Ophthalmology
66. Suzana BuçincaOftalmologjia / Ophthalmology
67. Valbon AjazajOftalmologjia / Ophthalmology
68. Valbona Perani MurseliOftalmologjia / Ophthalmology
69. Valon HajdariOftalmologjia / Ophthalmology
70. Viola Musaj SokoliOftalmologjia / Ophthalmology
71. Vjollca GojaniOftalmologjia / Ophthalmology
72. Vlora Ramabaja MaliqiOftalmologjia / Ophthalmology
73. Zahir MusaOftalmologjia / Ophthalmology
74. Zana Gojani HaxhibeqiriOftalmologjia / Ophthalmology
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Abdulla ShaqiriOrtopedia / Orthopedics
2. Arben HalitiOrtopedia / Orthopedics
3. Arber TolajOrtopedia / Orthopedics
4. Abdullah FazliuOrtopedia / Orthopedics
5. Avni XhafaOrtopedia / Orthopedics
6. Bahri GjyshincaOrtopedia / Orthopedics
7. Bekim HashaniOrtopedia / Orthopedics
8. Besa SelimiOrtopedia / Orthopedics
09. Cen BytyqiOrtopedia / Orthopedics
10. Davud XhigoliOrtopedia / Orthopedics
11. Dren KusariOrtopedia / Orthopedics
12. Enver IsmailiOrtopedia / Orthopedics
13. Ermir ShabaniOrtopedia / Orthopedics
14. Gani JashanicaOrtopedia / Orthopedics
15. Gentian MorinaOrtopedia / Orthopedics
16. Halit GërbeshiOrtopedia / Orthopedics
17. Ismet KlinakuOrtopedia / Orthopedics
18. Kemajl BajraliuOrtopedia / Orthopedics
19. Musa JashariOrtopedia / Orthopedics
20. Naim BajramiOrtopedia / Orthopedics
21. Osman ZhuriOrtopedia / Orthopedics
22. Qerim ShehuOrtopedia / Orthopedics
23. Redon JashariOrtopedia / Orthopedics
24. Ridvan KrasniqiOrtopedia / Orthopedics
25. Rinor VelekincaOrtopedia / Orthopedics
26. Selami RamadaniOrtopedia / Orthopedics
27. Skender MehmetiOrtopedia / Orthopedics
28. Taulant ShatriOrtopedia / Orthopedics
29. Valdrin GashiOrtopedia / Orthopedics
30. Valdrin KomoniOrtopedia / Orthopedics
31. Veprim PreshevaOrtopedia / Orthopedics
32. Visar NushiOrtopedia / Orthopedics
33. Vjollca BinçeOrtopedia / Orthopedics
34. Vlora PodvoricaOrtopedia / Orthopedics
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirugjisë / Field of Surgery
1. Adhurim KoshiKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
2. Ahmet CaniKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
3. Albion HaxhijahaKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
4. Burim UkperajKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
5. Driton ParduziKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
6. Edon ZylfiuKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
7. Elmi OlluriKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
8. Hajriz RudariKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
9. Harieta Zherka SaraciniKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
10. Laura Leci TahiriKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
11. Luan JahaKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
12. Lulzim VokrriKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
13. Marigone HaziriKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
14. Milazim RamadaniKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
15. Rame GashaniKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
16. Valbon GashiKirurgjia Vaskulare / Vascular Surgery
Emri dhe Mbiemri / Name and SurnameFusha e Kirurgjisë / Field of Surgery
1. Antigona HasaniAnesteziologjia / Anesthesiology
2. Ardian KrasniqiAnesteziologjia / Anesthesiology
3. Burbuqe BruqiAnesteziologjia / Anesthesiology
4. Dashamir BelallariAnesteziologjia / Anesthesiology
5. Feim MuçolliAnesteziologjia / Anesthesiology
6. Mimoza Avdiu IslamiAnesteziologjia / Anesthesiology
7. Shefki AziziAnesteziologjia / Anesthesiology
8. Shpresa Haxhibeqiri Anesteziologjia / Anesthesiology
9. Valmir IdriziAnesteziologjia / Anesthesiology

Registration

Forgotten Password?