Anëtarët e Dalluar të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës për vitin 2023

Për të nderuar punën e palodhur dhe përkushtimin e një grupi anëtarësh të KKK-së, u ndanë mirënjohje si anëtarë të dalluar për:

Shqiptar Demaci M

Shqiptar Demaçi

Brikena Dacaj Eleshani (1)

Brikena Dacaj Elshani

Ismet Shaqiri --

Ismet Shaqiri

Vlora Ibishi Ademi

Vlora Ademi Ibishi

Antigone Hasani

Antigona Hasani

Registration

Forgotten Password?