Udhëheqësia

Rifat-Latifi-1

Rifat Latifi

Kryetar

67105218_1176951945839558_5715781849482002432_n

Osman Zhuri

Kryetar Pasues i Zgjedhur

Gani Ҫeku

Gani Ҫeku

Drejtor i Bordit

ESH

Eqrem Shala

Sekretar

14525214_10210760068263752_5463096981051759031_o

Mentor Gorani

Drejtues i Kёshillit Organizativ pёr Kongresin e Dytё Klinik

273153532_4667543983373903_4321410393746557157_n

Sadik Llullaku

Drejtor Ekzekutiv

65178194_10157353602473524_9067365763668508672_n

Kujtim Salihu

Drejtor për Çështje Menaxhuese dhe Marrëdhënie me Qeveritë

IMG-7be58e49eb8b3e24978ac085737d2d18-V (3)

Lumturije Bekaj

Drejtore për Punë dhe Marrëdhënie me Publikun

20210723_080508

Fatjona Jahaj

Administratore Ekzekutive

viber_image_2022-10-04_13-56-04-441

Pamella Berisha

Asistente Administrative dhe Teknike

Registration

Forgotten Password?