Inaugurimi i Revistёs

Këtu mund të ndiqni fjalimet individuale nga ceremonia e inaugurimit të ‘Kosova Journal of Surgery’.

Për të parë të gjithë eventin, ju lutemi klikoni këtu:

INAUGURIMI I ‘KOSOVA JOURNAL OF SURGERY’

Rifat Latifi

Kryetar i Kolegjit tё Kirurgёve tё Kosovёs
Kryeredaktor i revistёs shkencore ‘Kosova Journal of Surgery’

Suzana Manxhuka-Kerliu

Dekane e Fakultetit tё Mjekёsisё 
Universiteti i Prishtinёs
‘Hasan Prishtina’

Alberto Ferreres

Profesor i Kirurgjisë, Universiteti i Buenos Aires, Kryetar i Departamentit të Kirurgjisë së Përgjithshme

Qemal Minxhozi

Ambasadori i Republikës së
Shqipërisë

Elton Bahtiri

Zëvendës Rektor i Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina’

Nevzat Elezi

Dekan i Fakultetit tё Mjekёsisё,
Universiteti i Tetovёs

Isuf Dedushaj

Redaktor i Historisё Kirurgjike nё
‘Kosova Journal of Surgery

David Hoyt

Drejtor Ekzekutiv i
Kolegjit Amerikan tё Kirurgёve

Bruno Ceka

Kryetar i Kongresit Pan-Amerikan
Shqiptar

Skender Topi

Rektor i Universitetit tё Elbasanit
Zёvendёs kryeredaktor i revistёs shkencore
‘Kosova Journal of Surgery’

Demetrius Litwin

Kryetar i Kirurgjisë në Shkollën Mjekësore UMass dhe President Pasues i Menjëhershëm- i Kolegjit Ndërkombëtar të Kirurgëve, US Chapter

Georgios Tsoulfas

Profesor i Kirurgjisë, Universiteti Aristoteli të Selanikut dhe
President i Kolegjit Ndërkombëtar të Kirurgëve

Harry Bajraktari

Një nga personalitetet më të dalluara shqiptaro-amerikane

Richard Lukaj

Një nga personalitetet më të dalluara shqiptaro-amerikane

Ramadan Jashari

Zëvendës kryeredaktor –
‘Kosova Journal of Surgery’

Rifat Latifi

Kryetar i Kolegjit tё Kirurgёve tё Kosovёs
Kryeredaktor i revistёs shkencore
‘Kosova Journal of Surgery’

Registration

Forgotten Password?