Anëtarët e nderit

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës ka emëruar për herë të parë Anëtarët e tij të Nderit.
Anëtarësia e Nderit u dedikohet individëve të cilët (a) kanë reputacion ndërkombëtar në fushën e kirurgjisë ose mjekësisë, ose (b) kanë kryer shërbime të shquara humanitare, veçanërisht në fushën e shkencës mjekësore dhe c) kanë kontribuar në zhvillimin e Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës.

Registration

Forgotten Password?