Joseph V Sakran, M.D., M.P.A., M.P.H

Joseph V Sakran, M.D., M.P.A., M.P.H., është kirurg traumatolog, i njohur për kontributin e tij të shquar në fushën e Kirurgjisë. Duke mbajtur titullin Zëvendës Kryetar i Klinikës Operative dhe Profesor i Asociuar i Kirurgjisë pranë  John Hopkins, ekspertiza dhe përkushtimi i Dr. Sakran kanë lënë gjurmë të pashlyeshme në komunitetin mjekësor.

Ekspertiza e Dr. Sakran përfshin një mori fushash kirurgjikale, duke përfshirë, por pa u kufizuar në Apendektominë, Divertikulitin, Kirurgjinë e përgjithshme elektive, Kirurgjinë e përgjithshme urgjente, sëmundjet e fshikëzës së tëmthit dhe të tjera. Shkathtësitë e tij në procedura të tilla si kolecistektomia laparoskopike, splenektomia dhe riparimi i hernisë ventrale tregojnë përkushtimin e tij për të përdorur teknikat më të fundit për të mirën e pacientëve të tij.

Përtej aftësive të tij kirurgjikale, interesat kërkimore të Dr. Sakran janë një dëshmi e përkushtimit të tij për përmirësimin e shëndetit publik. Përqendrimi i tij në tema kritike si ajo e dhunës së shkaktuar nga armët, parandalimi i lëndimeve, zhvillimi i sistemit të traumës dhe politikave publike ka theksuar rolin e tij si një avokues i zëshëm për ndryshime pozitive.

Përpjekjet e tij shtrihen edhe më tej, duke përfshirë avancimin e praktikave kirurgjikale në mjedise me burime të limituara, duke demonstruar përkushtimin e tij për të ndikuar në nivel global.

Registration

Forgotten Password?