Punëtoria: Diabetic Macular Edema – DME and Age-Related Macular Degeneration – AMD

Punëtoria: Diabetic Macular Edema – DME and Age-Related Macular Degeneration – AMD, iu kushtua segmentit të mesëm të syrit, me ligjërues Prof. Dr. Bora Eldem, i cili ishte poashtu Ligjërues i Ftuar Ndërkombëtarë në Kongresin e Dytë Klinik.

Kjo punëtori u organizua nga Shoqata e Oftalmologëve të Kosovës, Klinika e Syve (QKUK) dhe Kolegji i Kirurgëve të Kosovës.

Punëtoria u mbajt me 15 Shtator 2022, në kuadër të Kongresit të Dytë Klinik, në Amfiteatrin e Telemjekësisë dhe u transmetua në të gjitha Qendrat e Telemjekësisë në Kosovë.

Për më tepër, punëtoria përfshiu trajnimin kirurgjik mbi segmentin e pasëm në sallat operative nga Prof. Dr. Tansu Erakgun, me mjekët nga Klinika e Syve, QKUK.

Registration

Forgotten Password?