Regjistrimi për prezantues dhe pjesëmarrës

AFATI I APLIKIMIT

Regjistrimi deri 13 Tetor ……………50 euro

(përfshirë edhe pagesën on-desk në ditën e fillimit të kongresit)

Pagesa për Kongresin e Tretë Klinik duhet të realizohet me përshkrimin: “Pagesë për Kongresin e Tretë Klinik të KCS (emri & mbiemri juaj)”, në xhirollogarinë e KCS:

Brenda Kosovës:

KOLEGJI I KIRURGËVE TË KOSOVËS
Raiffeisen Bank Kosova
Nr. i llogarisë: 1501060001752622

Jashtë Kosovës:

KOLEGJI I KIRURGËVE TË KOSOVËS
Raiffeisen Bank Kosova

IBAN: XK051501060001752622

Pagesa mund të realizohet edhe përmes Paysera:

IBAN për pagesa përmes Paysera LT253500010016699006
Llogaria IBAN mund të përdoret vetëm për transferet në euro brenda SEPA.
Swift kodi: EVIULT2VXXX
Kodi bankar: 35000
Emri i bankës: UAB “Paysera LT”
Adresa e bankës: Pilaitės pr. 16, LT-04352, Vilnius, Lituani

Registration

Forgotten Password?