Florin Ramadani, MD, PhD

Florin Ramadani, MD, PhD, u diplomua nga Universiteti i Craiovas në Craiova, Rumani në vitin 1987. Dr. Ramadani aktualisht shërben si Shef i Departamentit të Traumatologjisë në Klinikum Wels, Grieskirchen në Austri. Ai është ortoped në Spitalin Amerikan të Kosovës, dhe Profesor Klinik në Universitetin e Tetovës, Maqedoni. Dr. Ramadani u zgjodh gjithashtu Profesor i Asociuar në Gr. T. Popa, Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë në Iasi, Rumani.

Dr Ramadani ka trajnim të gjerë në kirurgjinë multiligamente të gjurit dhe paqëndrueshmërinë patellofemorale. Interesimi i tij për rindërtimin diabetik të Charcot ka çuar në përfshirjen e tij në zhvillimin e implantit të dedikuar, një pjatë e qëndrueshme për kyçin e këmbës për këmbët diabetike. Përveç kësaj, Dr. Ramadani ka dhënë disa kontribute në kursin e avancuar të Kirurgjisë Ndërkombëtare të Gjurit dhe Artroskopisë gjatë viteve.

Dr. Ramadani është autor, ose bashkëautor, i botimeve dhe librave të shumtë shkencorë. Për më tepër, ai është anëtar i organizatave të shumta mjekësore dhe ka qenë një folës i ftuar në konferenca mjekësore në të gjithë botën. Përveç kontributeve të tij në mjekësi, Dr. Ramadanit i pëlqen të kalojë kohë me gruan dhe tre fëmijët e tij, të vrapojë dhe të lexojë.

Registration

Forgotten Password?