Gürkan Erdoğan

Gürkan Erdoğan është Mjek dhe Profesor i Oftalmologjisë. Ai punon në Universitetin e Stambollit, Fakultetin e Mjekësisë së Stambollit, në Departamentin e Oftalmologjisë. Dr. Erdoğan, që nga viti 2006, realizon Kirurgjinë vitreoretinale me vitrektomi 20-gauge dhe që atëherë, ai ka punuar për ta bërë atë më efektive dhe minimalisht invazive tek fëmijët dhe të rriturit, dhe përpiqet për të përmirësuar rezultatet e ndërhyrjeve të tilla. Fusha e tij e interesit përfshin gjithashtu Kirurgjinë e Traumës së Segmentit Anterior dhe Posterior, Kirurgjinë vitreoretinale të retinopatisë tek prematurët – ROP, dhe Kirurgjinë dytësore të Implantimit të Lenteve Intraokulare.

Registration

Forgotten Password?