Prof. Dr. Refik Ramku

Prof. Dr. Refik Ramku lindi në Peshkopi të Shqipërisë më 1941. Shkollën fillore e kreu në Dibër, kurse gjimnazin në Beograd. Diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë në Beograd në vitin 1968. Ka punuar si mjek në Strugë dhe Gjilan. Pastaj kalon në punë në Prishtinë në Klinikën ORL-së dhe specializimin nga ORL e përfundon në Beograd. Tezën e doktoratës e ka mbrojtur në Fakultin e Mjekësisë në Prishtinë në vitin 1986. Prof. Ramku bërë specializim të fokusuar kirurgjinë mikroskopike në otologji në Tubingen të Gjermanisë. Edhe pas pensionimit në vitin 2004, ai vazhdon të punojë në poliklinikën personale.

Ka marrë pjesë në shumë simpoziume dhe kongrese brenda dhe jashtë Kosovës, si dhe ka mbi 32 publikime shkencore.

Registration

Forgotten Password?