Ayman El-Menyar, MD, FRCP, FACC, FESC

Ayman El-Menyar, MD, FRCP, FACC, FESC është Drejtor i Traumës dhe Hulumtimit dhe Zhvillimeve Vaskulare në korporatën mjekësore Hamad dhe Profesor i Asociuar në Mjekësi Klinike në Kolegjin Mjekësor Weill Cornell në Katar. Ai ka punuar si Drejtor i Kërkimeve Klinike në departamentin e Kirurgjisë, Westchester Medical Center, NY në vitin 2017. Poashtu ka punuar në fushën e kardiologjisë klinike nga viti 1993 deri në vitin 2011. Dr. El-Menyar ka më shumë se 300 projekte kërkimore dhe është autor dhe bashkë-autor i 400 artikujve të rishikuar nga kolegët, 170 abstrakteve ndërkombëtare dhe 6 kapitujve të librave. Ai është anëtar i Shoqërisë Evropiane të Kardiologjisë/Kujdesit Kardiak Akut, i Kolegjit Amerikan të Kardiologjisë dhe Shoqërisë Evropiane të Kardiologjisë.

Registration

Forgotten Password?