Dr. Hassan Al-Thani

Dr. Hassan Al-Thani është Shef i Seksioneve të Traumës dhe Kirurgjisë Vaskulare të Spitalit të Përgjithshëm Hamad, Anëtar i Kolegjit Amerikan të Kirurgëve, Anëtar i Kolegjit Mbretëror të Mjekëve dhe Kirurgëve të Glasgow, Anëtar i Kolegjit Mbretëror të Mjekëve dhe Kirurgëve të Irlandës dhe Anëtar i Kolegjit Mbretëror të Mjekëve dhe Kirurgëve të Kanadasë. Ai u diplomua nga Kolegji Mbretëror i Kirurgëve në Irlandë dhe përfundoi trajnimin kirurgjik në Katar dhe në Kirurgji të Përgjithshme, Trauma dhe Kirurgji Vaskulare në Fakultetin e Shkencave të Shëndetit të Universitetit McMaster në Hamilton, Kanada. Në vitin 2004, pas përfundimit të trajnimit, ai u bashkua me Spitalin e Përgjithshëm Hamad si Këshilltar i Lartë në Departamentin e Kirurgjisë. Në të njëjtin vit ai krijoi Seksionin e Kirurgjisë Vaskulare. Ai ka një diplomë Master në Menaxhimin Logjistik të Spitaleve nga Instituti Ndërkombëtar i Transportit dhe Logjistikës – Kajro, Egjipt dhe kohët e fundit përfundoi diplomën e tij Master Ekzekutiv Ndërkombëtar në Menaxhimin e Emergjencave dhe Fatkeqësive në Universitetin Georgetown, Katar. Dr. Al Thani është autor ose bashkëautor i më shumë se dyqind botimeve dhe artikujve të rishikuar nga kolegët dhe gjithashtu i nëntë kapitujve të librave.

Registration

Forgotten Password?