Arsim Thaqi, MD

ArsimTh

Dr.  Arsim Thaqi ka diplomuar në Universitetin e Mjekësisë në Graz të Austrisë. Ai përfundoi specializimin në kirurgjinë ORL-Kokë dhe Qafë në Karlsruhe, Gjermani. Dr. Thaqi është specialist i Otolaringologjisë, kirurgjisë së kokës dhe qafës si dhe gjithashtu specialist i mjekësisë së gjumit. Dr. Thaqi ka qenë Zëvendës Drejtor në departamentin e ORL, Villingen-Schwenningen-Gjermani, Drejtor në Departamentin e Otolaringologjisë, Prishtinë- Kosovë dhe tani është drejtor në departamentin e Otolaringologjisë në Prishtinë. Dr. Thaqi është anëtar i Akademisë Sinus Berlin  dhe studiues vizitor në Universitetin Shtetëror të Ohajos/ Qendrën Mjekësore Wexner, Columbus- SHBA.

Registration

Forgotten Password?