Asst. Prof. Dr. Tayfun Yoldaş

Dr.Tayfun Yoldaş ka diplomuar në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Dokuz Eylül, İzmir/Turqi. Ai është specialist në Kirurgjinë e Përgjithshme dhe Profesor i Asociuar i Kirurgjisë së Përgjithshme në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Ege, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme, Divizioni i Kirurgjisë Kolorektale, Bornova, İzmir/Turqi. Prej 15 vitesh punon si Kirurg i Përgjithshëm. Përveç kësaj, Dr. Yoldaş është fokusuar në kirurgjinë e zorrës së trashë dhe rektale dhe ka fituar përvojë në këtë fushë në qendrën e tyre, e cila është spital-referencë, që nga viti 2011.

Ai ka përvojë në Kirurgjinë Onkologjike të Kancerit të Kolonit dhe Rektumit, Kirurgjinë e Kimioterapisë Intraperitoneale Hipertermike (HIPEC), Kirurgjinë Laparoskopike të sëmundjeve të zorrës së trashë dhe rektumit, Kirurgjinë Robotike të sëmundjeve të zorrës së trashë dhe rektumit, si dhe në Kirurgjinë e sëmundjeve anale dhe perianale.

Registration

Forgotten Password?