Dr. John M. Porter

Dr. John M. Porter është pjesë e Cooper University Healthcare që nga marsi i vitit 2015. Ai ka kryer arsimin e tij universitar në Kolegjin Davidson në Karolinën e Veriut dhe edukimin e tij mjekësor në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Johns Hopkins.
Ai përfundoi qëndrimin e tij në Johns Hopkins dhe një fellowship për Kujdesin Kritik Traumatik/Kirurgjik në PENN.

Në Universitetin Cooper Healthcare, ai aktualisht është Drejtor i Qendrës për Shërbimet e Traumës, Drejtor Mjekësor i Traumës dhe Shef i Traumës, Kujdesit Kritik Kirurgjik dhe Kirurgjisë së Kujdesit Akut. Ai është gjithashtu Drejtor Mjekësor i Zinxhirit të Furnizimit dhe Drejtor Mjekësor i Diversitetit dhe Vlerës. Në CMSRU, ai është Profesor i Kirurgjisë dhe Ndihmës Dekan për Çështjet Klinike.

Registration

Forgotten Password?