Komiteti për Hulumtime Kirurgjike

Kryesia

Kryetare: Dr. Dafina Mahmutaj, Kirurge Abdominale

Nënkryetare: Dr. Lulzim Vokrri, Kirurg Vaskular

Anëtare e Kryesisë: Dr. Dafina Bytyqi, Ortopede dhe Traumatologe

Anëtarët e Komitetit:

 • Dr. Pranvera Zejnullahu – Gjinekologe dhe Obstetër
 • Dr. Dafina Mahmutaj – Kirurge Abdominale
 • Dr. Lulzim Vokrri – Kirurg Vaskular
 • Dr. Arber Kutllovci – Kardiokirurg
 • Dr. Shkelzen Duçi – Kirurg Plastik, Rekonstruktiv dhe Estetik
 • Dr. Korab Berisha – Kirurg Plastik, Rekonstruktiv dhe Estetik
 • Dr. Alban Olluri – Kirurg Maksillofacial
 • Dr. Agon Mekaj – Neurokirurg
 • Dr. Bashkim Kadriu – Neuropsikiatër (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)
 • Dr. Isber Ademaj – Kirurg Pediatrik
 • Dr. Avni Behluli – Kirurg Torakal
 • Dr. Dafina Bytyqi – Ortopede dhe Traumatologe
 • Dr. Flaka Shoshi – Oftalmologe

Misioni:

Misioni i Komitetit të Hulumtimeve Kirurgjike është të ndërtojë një qendër kërkimore klinike në Kosovë me kapacitete njerëzore akademike dhe hulumtuese për disiplinat kirurgjikale dhe më gjerë;

Të botoj “Kosova Journal of Surgery” si pjesë të Hulumtimit Kirurgjik me qëllimin që brenda 5-7 viteve të ardhshme të citohet në PubMed dhe motorët e tjerë kërkues.The One-Day Workshop: “How to Prepare a Scientific Paper in One Day?: https://koscs.org/en/the-one-day-workshop-how-to-prepare-a-scientific-paper-in-one-day/

Aktivitetet:

Punëtoria për Përgaditjen dhe Shkrimin e Punimeve për Publikim në Revistat Shkencore:

https://koscs.org/sq/punetoria-per-pergaditjen-dhe-shkrimin-e-punimeve-per-publikim-ne-revistat-shkencore/

Punëtoria: Si ta përgatisësh punimin shkencor për një ditë?:

https://koscs.org/sq/punetoria-si-ta-pergatisesh-punimin-shkencor-per-nje-dite/

Registration

Forgotten Password?