Peter Angelos, MD, PhD, FACS, MAMSE

Peter Angelos, MD, PhD, FACS, MAMSE është Profesor i Kirurgjisë dhe Etikës Kirurgjikale “Linda Kohler Anderson”; Nënkryetar për Etikë, Zhvillim Profesional dhe Mirëqenie; Shef i Kirurgjisë Endokrine; dhe Drejtor i Asociuar i Qendrës MacLean për Etikën Mjekësore Klinike në Universitetin e Çikagos. Dr. Angelos përfundoi diplomën e tij universitare, shkollën mjekësore dhe një PhD në Filozofi në Universitetin e Bostonit. Pas një specializimi në Kirurgjinë e Përgjithshme në Universitetin Northwestern, ai vazhdoi të përfundojë fellowships në Etikën Mjekësore Klinike në Universitetin e Çikagos dhe në Kirurgjinë Endokrine në Universitetin e Miçiganit. Dr. Angelos ka mbi 245 botime të rishikuara nga kolegët dhe është autor ose bashkëautor i mbi 50 kapitujve të librave. Ai është Guvernator i Kolegjit Amerikan të Kirurgëve, Anëtar i Akademisë së Edukatorëve të Kirurgëve Master të Kolegjit Amerikan të Kirurgëve, Këshilltar i Bordit Amerikan të Kirurgjisë dhe President i kaluar i Shoqatës Amerikane të Kirurgëve Endokrinë.

Registration

Forgotten Password?