Alper Uguz, MD, FEBS-HPB

Alper Uguz, MD, FEBS-HPB, është Assoc. Profesor i Kirurgjisë në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Ege, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme. Dr. Uguz u diplomua në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Ege (2001). Ai përfundoi trajnimin e tij për specializimin në Kirurgjinë e Përgjithshme në Departamentin e Kirurgjisë së Përgjithshme të Shkollës Mjekësore të Universitetit Ege (2009).

Prej vitit 2012 punon si kirurg në Spitalin Universitar Ege. Prej vitit 2015 punon në Divizionin e Transplantit Hepato-pankreato-Biliar dhe Mëlçisë.

Ai ka kryer trajnime pasuniversitare për transplantin e mëlçisë në Asan Medical Center në Korenë e Jugut, si dhe për kirurgjinë e pankreasit në Universitetin e Heidelberg, Gjermani

Dr. Uguz është anëtar i Bordit Evropian të Kirurgjisë (F.E.B.S.) në divizionin e Kirurgjisë HPB që nga viti 2017. Ai është gjithashtu anëtar i Shoqatës Turke të Kirurgjisë HPB.

Dr. Uguz është i specializuar në kirurgjinë për sëmundjet hepatopankreatobiliare dhe ai ka përvojë me mbi 400 transplantime të mëlçisë duke përfshirë operacione nga donatorët e gjallë.

 

Registration

Forgotten Password?