Dr. Abbas Smiley

Dr. Abbas Smiley studioi mjekësi, epidemiologji, biostatistikë dhe psikologji sportive dhe kreu njëkohësisht praktikën klinike dhe kërkimet/hulumtimet. Pasi mori doktoraturën nga Universiteti i Indianës, ai punoi si Asistent Profesor në Kolegjin Mjekësor të Nju Jorkut. Ai gjithashtu punoi në Westchester Medical Center. Dr. Smiley projektoi dhe kreu disa projekte kërkimore, mentoroi studentë të mjekësisë, specializantë të kirurgjisë dhe bashkëpunëtorë hulumtues dhe publikoi më shumë se 100 artikuj të rishikuar nga kolegët. Dr. Smiley u nominua për “Rising Star Dean’s Faculty Award” nga Kolegji Mjekësor i Nju Jorkut, në mars të vitit 2022.

Registration

Forgotten Password?