Dr. Donjetë Ahmeti

314470295_1281043085962482_2622909445014519911_n

Donjetë Ahmeti ka lindur më 01, Nëntor 1992 në Gjilan. Shkollën fillore e përfundoi në Gjilan, në shkollën “Selami Hallaqi”, ku më tej vazhdoi për Shkenca Natyrore në Gjimnazin “Zenel Hajdini”. Studimet universitare i filloi në Fakultetin e Mjekësisë dega: Mjekësi e Përgjithshme në Prishtinë ku aktualisht edhe jeton. Pas përfundimit të Mjeksisë së Përgjithshme, ajo vazhdoi specializimin. Lëmia në të cilën është duke specializuar është Oftamologjia, dhe për momentin është në vitin e dytë.

Registration

Forgotten Password?