Jay M. MacGregor, MD, MBA, FACS

Jay M. MacGregor, MD, MBA, FACS, është Zëvendës-Kryetar i Çështjeve Mjekësore për Allina Health (Minneapolis, Minesota, SHBA). Dr. MacGregor është gjithashtu Bashkë-Drejtor i Kryesisë së Shkollës së Mjekësisë në Universitetin e Kolorados, ku edhe është Asistent Profesor i Kirurgjisë.

Përpara se t’i bashkohej Allina Health, Dr. MacGregor shërbeu në një sërë rolesh udhëheqëse kombëtare në Administratën e Shëndetit të Veteranëve, ku u zgjodh për t’u bashkuar me Shërbimin e Lartë Ekzekutiv. Ai është Kryetari i Kaluar (i fundit) i Kapitullit të Dakotës së Veriut të Kolegjit Amerikan të Kirurgëve dhe është anëtar i Zyrtarëve të Kolegjit Amerikan të Kujdesit Shëndetësor.

Dr. MacGregor po përfundon Masterin e Jurisprudencës në Shkollën Juridike të Universitetit të Teksasit. Ai është Diplomat i Kolegjit Amerikan të Kirurgëve, Kolegjit Amerikan të Kirurgëve Kolorektal dhe Anëtar Alfa Omega Alfa i vitit 2021 në Lidership.

Registration

Forgotten Password?