Murat Özdemir, MD

Dr. Murat Özdemir është Assoc. Profesor i Kirurgjisë në Universitetin Ege, Shkolla e Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme. Dr. Özdemir u arsimua në Shkollën Mjekësore të Universitetit Gazi (1998-2005). Ai mori edukimin e tij për Kirurgji të Përgjithshme në Universitetin Ege (2006-2012). Dr. Özdemir punon në Njësinë e Kirurgjisë Endokrine të Klinikës së Kirurgjisë së Përgjithshme të Universitetit Ege që nga viti 2014. Ai ka kryer trajnimin e tij pasuniversitar në neuromonitorimin intraoperativ dhe kirurgjinë me akses në distancë në kirurgjinë endokrine, në Universitetin e Halle, Gjermani, Universitetin e Seulit, Universitetin Korean, dhe Universitetin Yonsei në Korenë e Jugut.

Dr. Özdemir ka shumë botime dhe kapituj librash mbi kirurgjinë endokrine. Gjithashtu ka fituar çmime në kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare. Poashtu, ai mori pjesë si trajner në kurse për kirurgjinë robotike dhe kirurgjinë e tiroides me akses në distancë.

Registration

Forgotten Password?