Ozgur Firat, MD

picture

Ozgur Firat, M.D., ka fituar doktoraturën në Universitetin Ege të Izmirit në Turqi në vitin 1998. Pas përfundimit të specializimit ai u pranua për program akademik dhe mori titullin e profesorit të rregullt në vitin 2017. Gjatë karrierës së tij, ai u specializua në Kirurgjinë GI të Sipërme, Kirurgjinë Bariatrike dhe Kirurgjinë Minimal Invazive, të dyja duke përfshirë teknikat laparoskopike dhe robotike. Ka mbajtur leksione të shumta në takime kombëtare dhe është ftuar edhe për operacione jashtë vendit. Dr. Firat ka kryer studime vëzhgimi në Universitetin Shtetëror të Ohajos, Qendrën për Kirurgjinë Minimale Invazive, Columbus, Ohio, SHBA dhe Spitalin AMC, Amsterdam, Holandë.

Ai ka filluar Programin e Kirurgjisë Bariatrike Minimale Invazive në Universitetin Ege në vitin 2012 dhe aktualisht është anëtar bordi i Shoqatës Turke për Kirurgjinë Metabolike dhe Bariatrike.

Registration

Forgotten Password?