Ümit Ekşioğlu MD, Ph.D.

Ümit Ekşioğlu MD, Ph.D., ka lindur në vitin 1966 në Ankara, Turqi. Ai diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë në vitin 1990. Ai shërbeu si mjek i përgjithshëm për dy vjet në Qendrën Shëndetësore të Nënës dhe Fëmijës. Dr. Eksioglu përfundoi specializimin për oftalmologji në Departamentin e Oftalmologjisë në Spitalin e Trajnimit dhe Hulumtimit të Ankarasë gjatë periudhës 1994-1997. Në vitin 2001 përfundoi doktoraturën në Departamentin e Fiziologjisë të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Gazi.Ndërmjet viteve 2003-2004, ai punoi si Studiues Vizitues në Departamentin e Oftalmologjisë, Njësia e Glaukomës së Shkollës së Mjekësisë të Universitetit të Washingtonit. Ai është aktualisht përgjegjës i Njësisë së Glaukomës në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Baskent, Departamenti i Oftalmologjisë. Ai është anëtar aktiv i njësisë së Glaukomës së Shoqatës Turke të Oftalmologjisë (TOA) dhe Traumatologjisë Okulare dhe Oftalmologjisë Medicolegale.Në vitin 2017 ai u zgjodh anëtar i bordit administrativ të TOA dhe ende është anëtar i bordit ekzekutiv i Shoqatës TOA Glaukoma.

Registration

Forgotten Password?